Selecteer een pagina

Over ons

Informatie over het wie en waarom

Het Sinterklaas Comité Hendrik-Ido-Ambacht is opgericht in 2017 en in 2018 vastgelegd bij de Kamer van Koophandel. Wij zijn er trots op een groep mensen te hebben gevonden die zich belangeloos wil inzetten voor de jaarlijkse intocht van Sinterklaas. Ons doel is om met elkaar te proberen een mooi feest voor alle inwoners van Hendrik-Ido-Ambacht te organiseren. Voor het organiseren van dit evenement zijn wij geheel afhankelijk van sponsors en giften door derden.

Vrijwilligers:

Uiteraard kunnen wij deze dag niet organiseren zonder vrijwilligers. Op de dag zelf zijn er vele vrijwilligers achter en voor de schermen actief om te zorgen dat alles vlekkeloos verloopt. Zij ontvangen geen financiële beloning voor hun bijdrage, maar hun inzet wordt meer dan gewaardeerd door het comité.

Vindt u het ook leuk om als vrijwilliger een steentje bij te dragen? Stuurt u dan een mailtje naar sinterklaascomitehia@gmail.com

Giften:

Het comité is blij met iedere gift of bijdrage. Dit kan een financiële bijdrage zijn, maar wij zijn ook heel blij met iedere andere vorm die kan bijdragen tot het laten slagen van het feest (bijvoorbeeld eten en drinken voor alle vrijwilligers op de dag zelf).

Het bestuur

Het bestuur bestaat uit:

  • Wim Groenendijk

Met ondersteuning van:

  • Rob Dankers
    (Winkelcentrum Louwersplein)
  • Hilma legerstee
    (Winkelcentrum Hoogambacht)